Toužíte po změně? Začněte u sebe

Toužíte po změně? Začněte u sebe
Uplynulý rok končí, začíná rok nový. Bilancujeme, hodnotíme. Někdy máme za sebou rok dobrý, jindy ho střídá rok poznamenaný problémy. Co však dělat, když ve vás stále více sílí pocit, že se váš život neubírá tím správným směrem? Možná za to může krize středního věku. V novém roce je proto čas na změnu – třeba v podobě vylepšení zevnějšku za pomoci plastické chirurgie.

Když krize (středního věku) útočí

Období, ve kterém začínáme porovnávat skutečnost s tím, čeho jsme chtěli v životě dosáhnout, přichází u každého jinak. Hodně záleží na zkušenostech a na aktuální životní situaci. Někdy může krizi nastartovat životní událost, jako jsou úmrtí blízkého člověka, ztráta zaměstnání, rozvod nebo vážná nemoc. Jindy se rozvine plíživě. Zdánlivě nám nic nechybí, přesto však pociťujeme nespokojenost se stávajícím stavem. Pokud něco obdobného pociťujete, nemávněte nad tím rukou a snažte se situaci řešit.

Čas na změnu

Je zajímavé, že ženy na rozdíl od mužů bojují proti krizi aktivním přístupem. Obvykle ji chápou jako životní výzvu, pobídku ke změně. Nadšeně začnou s cvičením, vrhají se na adrenalinové sporty, kupují zájezdy do exotických zemí nebo k pramalé radosti svých protějšků zahájí náročnou přestavbu celého bytu.

Důležitou roli hraje i vzhled. Se stárnutím, přibývajícími vráskami, případně kily navíc si lze dnes už bez problémů poradit s pomocí plastické chirurgie, ke které se stále častěji uchylují i muži. Vhodně provedený zákrok ženě zvedne sebevědomí a přispěje k oživení partnerského vztahu a mužům prospěje v dalším rozvoji profesionální kariéry.

Proměna operací nekončí

Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Určitě jste pečlivě zvažovali, jaké centrum plastické a estetické chirurgie vybrat, komu se svěřit do rukou, jaký zákrok podstoupit. Pooperační péče je však stejně důležitá jako operace sama. Trendem poslední doby je metoda tzv. vlhkého hojení ran. Vhodným přípravkem je HemaGel, který urychluje proces hojení pooperačních ran a předchází vzniku jizev. Zásadou je aplikovat dostatečné množství HemaGelu přímo na ránu několikrát denně. HemaGel zakoupíte v lékárně i bez lékařského předpisu.

Ať už s novým zevnějškem, či bez něj si zachovejte i v novém roce pozitivní mysl, která nemalou měrou přispívá k celkovému pocitu zdraví a životní pohody.

(hkh)

Zdroj: http://moonviewsanctuary.com/overcoming-personal-crisis/midlife-crisis-treatment-for-women.html

Datum publikace: 30.12.2011


Čtěte dále